Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Πλοίο με ανεμογεννήτρια στον Αγιόκαμπο!


Αναστάτωση σε κατοίκους και επισκέπτες έφερε το φορτωμένο με τμήματα ανεμογεννητρίων ferry boat που έδεσε απόψε στο
λιμάνι του Αγιόκαμπου Αιδηψού.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

O δήμαρχος φυγάς & ο «Ρόκι» κερατάς! Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;;;;


Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» για όσα εκτυλίσσονται σε παραθαλάσσια πόλη της Στερεάς Ελλάδας -με την ευρύτερη περιοχή της συγκεκριμένης πόλης να έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο της πύρινης λαίλαπας, οι 
νέες αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο είναι ακόμη πιο πιπεράτες!

Το είδαμε κι αυτό .....


Δημοσίευμα ..... γράφει ότι τρία μέλη της Δημοτικής επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων Μπαντούνας , Τζαφέρος και Κολούτσος από την παράταξη ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ με επικεφαλής τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΥΡΟΥ καταψηφίσαμε την πρόσληψη παιδιάτρου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου .

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Πότε και πως θα γινει η ανέγερση δημοτικού σχολείου Δηλεσιου ρωτούν τον Περιφερειάρχη


Περιφερειακοί σύμβουλοι του Απ. Γκλέτσου κατέθεσαν ερώτηση στον Περιφερειάρχη.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Μεσοχώρια - Kαλύτερη η εικόνα στους Ζάρακες Εύβοιας


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική αναφορικά με τις δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το πρωί στην Εύβοια, χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η πυρκαγιά στα Μεσοχώρια, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Ζάρακες.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Πώς θα δοθούν νέες αυξήσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα


Τις νέες αυξήσεις που προβλέπει το Ενιαίο Μισθολόγιο θα δουν και όσοι υπάλληλοι ανέβουν στην διοικητική πυραμίδα της του Δημοσίου και έτσι λάβουν κάποιο από τα νέα αυξημένα κατά 30% (από την 1η Ιανουαρίου 2024) επίδομα θέσης.

Ιός Δυτικού Νείλου: Στην Καλλιθέα το πρώτο κρούσμα στην Αττική μετά από 3 χρόνια


Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μας για την έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου
, με κρούσματα και θανάτους ολοένα και να αυξάνονται.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Νέος νόμος για το νερό - Το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η απειλή της λειψυδρίας


«Κλείδωσε» η δημιουργία νέων επιχειρήσεων ύδρευσης με τη συνένωση των ΔΕΥΑ σε κάθε περιφερειακή ενότητα. ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ απορροφούν τις δημοτικές επιχειρήσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Αλλάζει ο δομικός κανονισμός στις πιο άνυδρες περιοχές της χώρας. 

Αποκάλυψη ψηφιδωτού δαπέδου με παράσταση Σατύρων στην Ερέτρια


Κατά τις εργασίες τοποθέτησης του νέου ενιαίου αγωγού ύδρευσης Ερέτριας, στο πλαίσιο έργου του Δήμου Ερέτριας «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ερέτριας (υπόλοιπα τμήματα πόλης)» ενταγμένου στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» (ΟΠΣ 500157), το οποίο παρακολουθείται από εξειδικευμένο προσωπικό της ΕΦΑ Ευβοίας (2ο υποέργο), εντοπίστηκε στην πόλη της Ερέτριας τμήμα οικίας της υστεροκλασικής περιόδου (μέσα 4ου αι. π.Χ.), που σώζει βοτσαλωτό δάπεδο με κεντρική παράσταση δύο Σατύρων.

ΥΠΠΟ: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε Μνημεία, Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους


Το Υπουργείο Πολιτισμού θα διοργανώσει και φέτος τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, υπό τον συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προσφέροντας ελεύθερη είσοδο σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία, ιστορικούς τόπους και μουσεία, τη νύχτα της Πανσελήνου, την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024.

«Έξυπνη» ινσουλίνη. Ενεργοποιείται μόνο όταν χρειάζεται – Επανάσταση στη θεραπεία του διαβήτη τύπου 1


Διεθνής ομάδα επιστημόνων ανέπτυξε μια «έξυπνη» ινσουλίνη που αντιδρά στην αλλαγή των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σε πραγματικό χρόνο και θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στη θεραπεία του διαβήτη τύπου 1.
 

Στ. Καφούνης: Το εμπόριο σε συμπληγάδες


Το εμπόριο, στην ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, μπαίνει στις συμπληγάδες, καθώς οι εμπορικές επιχειρήσεις πρέπει να εφαρμόσουν μέτρα για τα οποία απαιτείται σημαντικός χρόνος προσαρμογής.

Πόση βιταμίνη D χρειάζεστε πραγματικά το καλοκαίρι; Οι τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν


Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας των οστών μας, της αποτελεσματικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ διερευνάται ακόμη και ως τρόπος μείωσης του κινδύνου άνοιας.

✔️ «Πρωτοποριακή» μέθοδος αποκατάστασης των κυβόλιθων.....


✔️Υπέροχες εικόνες «ανάπτυξης»εν έτη 2024 στο κέντρο της Χαλκίδας…για τουρίστες,επισκέπτες και δημότες…

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έρχεται ! "




Πως συνδέονται;; Υπομονή….

ΣΤΡΟΦΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ Α' ΦΑΣΗ!!! "Ετσι το λένε ...τώρα"!!


Μετά το ..κράξιμο των πολιτών στα κοινωνικα δικτυα για την κατάσταση στη Στροφή Τσεκούρα, η Περιφέρεια μετά απο 2 χρόνια χωρίς εργασίες προσπάθησε να δικαιολογήσει τα ...αδικαιολόγητα!!